Дете на занималня

Нашият екип

Детство мое

Силвия
Силвия
Силвия Георгиева

Силвия Георгиева – Управител на Монтесори детски център "Детство мое".

Завърших предучилищна и начална училищна педагогика в Софийски университет "Св. Климент Охридски", както и първата в историята на Софийския университет следдипломна квалификация „Монтесори философия в съвременното общество“. Следвайки мечтата си и вярвайки, че няма по - ценно и вдъхновяващо нещо от възможността да работиш с деца, да предаваш своя опит и знания, а в замяна да получаваш невероятната възможност да учиш уроци от едни невинни, но мъдри хора - децата, няколко години по-късно тази мечта вече е реалност. Отдадена на нея, в детския център са осъществени всички идеи, които са плод на много желание и подкрепа, защото вярвам, че възпитавайки децата с любов, ние ги превръщаме в едни добри и успешни личности!

Защо избрах Монтесори метода?
Д-р Мария Монтесори е вярвала в уникалността на всяко дете, в безграничния потенциал и талант, за нея всяко дете е индивидуална личност с различни потребности и способности. Затова образованието трябва да носи своя индивидуален подход и да допринася за цялостното развитие на всяко дете.
“Детето е истинско чудодейно същество и това трябва да бъде усетено от обучителя.”
С помощта на високо квалифицирания, мотивиран и безценен за мен екип, Ви предоставяме възможно най-благоприятната среда за децата, за техния комфорт, положителни емоции, образователни занимания и развлечения. Вярвам, че всяко нещо, сътворено с душа, сърце и чисти мисли, постига успех!

Контакти
0885 28 36 36
Мадлен
Мадлен
Мадлен Ангелова

Казвам се Мадлен Ангелова.
Завърших бакалавър в СУ "Св. Климент Охридски", факултет по педагогика, специалност "Неформално образование". Обичам децата и ми доставя удоволствие да се занимавам с тях. Предизвикателство и отговорност е да работиш с деца в крехката им възраст, но да получаваш обич всеки ден е богатство и награда за труда ни. Работата с децата ми носи много положителни емоции и добро настроение, те ме учат на търпение и изпълват деня ми със смисъл. Прекрасно е да виждаш как малчуганите растат, учат се да бъдат честни, добри, отговорни и ти си допринесъл за това. Монтесори обучението залага на индивидуалния подход към всяко дете, давайки свобода на избор, чрез което се разгръща необятния потенциал за придобиване на знания и умения у детето.
Ще завърша с един любим цитат на д-р Мария Монтесори "Учителю, помогни ми да се справя сам"!

Мартина
Мартина
Мартина Гулабчева

Казвам си Мартина Гулабчева, уча Логопедия в НБУ. Записах тази специалност, защото обичам работата с деца. Била съм доброволец в група с деца със специални образователни потребности. Обичам работата с деца, защото тя ме зарежда с положителни емоции, учи ме на търпение и ми носи най-искрените усмивки. Радвам се, че мога да бъда част от ежедневието на децата, те са най-чистите и прекрасни същества, от тях можем да научим едни от най-важните уроци в живота ни. Всяко едно от тях е различно и има различни интереси, за това Монтесори методът ми харесва, дава възможност на децата да изявяват себе си. Харесва ми възможността, която им се предоставя да бъдат самостоятелни и независими. Радвам се, че имам възможност да бъде част от екипът на “ Детство мое “ .

Маq
Мая
Мая Мариянова

Казвам се Мая Мариянова. Завършила съм Национална спортна академия "Васил Левски" със специалност педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт. Имам дългогодишен опит в работата си с деца в предучилищна възраст. Щастлива съм, че мога да работя именно с деца на тази възраст, да бъда част от ежедневието им, да им помагам в развитието и да ги подкрепям в първите им стъпки. Търпение, любов, грижа и разбирателство трябва да бъдат заложени в общуването между възрастен и дете. Всеки нов ден е предизвикателство и ни дава нов шанс да творим, споделяме и учим заедно. Завършвам с една сентенция на М. Монтесори - "В децата е скрита същността на бъдещето".